Rein De Nève

“ Rein De Nève is de jongere broer van Hade en werd natuurlijk ook van kindsbeen af in de yoga ondergedompeld. Hij is erkend yogaleraar sinds 1990 en genoot zijn opleiding in het Vormingsinstituut voor Yogadocenten, toen nog onder leiding van zijn moeder Paula De Nève.

Gedurende 14 jaar was hij bijna de enige die naast Paula het deel van de wekelijkse yogalessen heeft gedragen en dit zowel voor beginners, matig gevorderden als gevorderden op twee locaties in Heusden-Zolder. 

Vermits hij ook zaakvoerder is van de apotheek in Zolder die in de jaren … werd gestart door zijn vader Roeland De Nève en omdat de school bleef groeien, heeft hij stapsgewijs de wekelijkse lessen afgebouwd en deels overgedragen aan Conny toen zij haar diploma had behaald. Tot op heden verzorgt hij de wekelijkse lessen op woensdag voor beginners en gevorderden.

Ook bij het praktijkgedeelte van de opleiding was Rein gedurende 25 jaar, naast Hade van de partij om leerlingen te verbeteren en bij te sturen op zaterdagochtenden. Dit altijd met een vriendelijke zachte hand en een flinke vleug humor om het voor de zwoegende leerlingen wat aangenamer te maken.

Diegenen die dit nog hebben mogen meemaken, genoten ongetwijfeld ook van het stuk mannelijke energie in de school en herinneren zich vast ook de familiedynamiek. Met het hele gezin hebben ze jarenlang samen de school draaiende gehouden, ieder met zijn/haar eigen kwaliteiten.

Ook in de wekelijkse lessen van Rein mag er al eens gelachen worden.“

Erkend yogaleraar sedert 1990

  • Diploma Vormingsinstituut voor Yogadocenten – Zolder (1990)

 

Scholing

  • Zaakvoerder Apotheek.

Taak binnen het Vormingsinstituut

  • Verzorgt de wekelijkse zaallessen en is titularis van de groepen Beginners en Gevorderden op woensdag.
Hade De Nève
Paula De Nève
Prof. Emeritus Roeland De Nève
Rein De Nève
Conny Cams
Gert Vliegen
Liesbeth Briers
Natasja Smeets
Jeannette Verbooy
Riet Cornelissen
Griet Vermeiren
Christina van der Goten
Anne Plusquin
Carine van de Winkel
Lieve Berodes

Vragen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.