Intervisiegroep

Sedert 2013 zijn een aantal gediplomeerde Yogadocenten van het Vormingsinstituut begonnen met een Intervisiegroep. Deze groep komt een aantal keren per jaar bij elkaar. Eén persoon uit deze groep bereidt een les voor van 1,5 uur en de rest van de groep mag deze les ervaren.
Daarna is er nog 30 minuten tijd om met elkaar uit te wisselen volgens welbepaalde intervisie-richtlijnen over de inhoud van de gegeven les en de manier van lesgeven. Het doel van deze bijeenkomst is ons verder te bekwamen in het lesgeven aan Yogagroepen en bepaalde vragen of situaties voor te leggen.

Praktische informatie

Data schooljaar 2020 – 2021
26 september 2020 : – thema : ‘De ouder wordende yogadocent. Hoe ga je                         om met je beperkingen?’met Anne Plusquin.
21 november 2020 : – thema : ‘Evenwicht tussen lichaam en geest’ met                         Christina van der Goten.
23 januari 2021 : – thema : ‘Mindfulness & Yoga’ met Paula Bloemen

20 maart 2021 : – thema : ‘Luisteren, voelen en loslaten’ met                         Nicole Eerdekens.

Tijdstip                    van 14.30u tot 16.30u

Locatie                     Instituut

Prijs                         60 Euro voor 4 intervisies
                                20 Euro / intervisie
                                Over te maken op rekening van het Instituut
                                KBC : 734-0292748-11    BIC : KREDBEBB
                                IBAN : BE 30 7340 2927 4811

Jaarlijks biedt het Instituut 4 intervisielessen aan. Intervisie is een ontwikkelingsmethode om je eigen deskundigheid en kennis te verhogen. Normaal gesproken zijn deze bijeenkomsten alleen bedoeld voor afgestudeerde Yogadocenten van het Instituut.
Dit jaar kan er helaas géén open intervisie-bijeenkomst plaatsvinden. In verband met de maatregelen rondom het corona-virus hebben we namelijk beperkte plaatsen, dus als u geïnteresseerd bent in een van de thema’s, meldt u dan zo spoedig mogelijk aan.

Begeleiding van deze groep

Jeannette Verbooy begeleidt deze intervisiegroep. Alle afgestudeerde Yogadocenten van het Vormingsinstituut zijn welkom. Voor meer informatie en inschrijven in deze groep, kan je haar contacteren op:
intervisie@yogazolder.be

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!