19 Maart Open Intervisie bijeenkomst ‘Yoga en Longterm (langdurig) Covid’

Op 19 maart hebben we een intervisie-bijeenkomst met als thema: Longterm (langdurig) Covid, wat betekent dit? En wat zouden we in onze yogalessen aan mensen met deze problematiek kunnen aanbieden?

Deze intervisiebijeenkomst is een ‘open’ bijeenkomst wat betekent dat we alle yogadocenten welkom heten, waar dan ook opgeleid. Het is een ‘live’ bijeenkomst, maar als de zaal vol is of er zijn andere redenen om niet ‘live’ aanwezig te kunnen zijn, dan kunnen we ook mensen via Zoom ontvangen (N.B. er zijn min. 4 Zoomers nodig om een werkgroepje te kunnen vormen).

We gaan in deze bijeenkomst een andere werkvorm hanteren dan we normaal gewend zijn in onze intervisie. Het wordt een interaktieve werkvorm, waarbij we in kleine groepjes gaan brainstormen. Dat houdt wel in dat je een beetje voorwerk/huiswerk zult moeten doen: je inlezen/verdiepen in deze problematiek en van te voren al bedenken hoe je deze kennis zou willen implementeren in je yogalessen.

Heb je zin om met ons van gedachten te wisselen? Meld je dan aan bij Jeannette via het formulier hieronder of via intervisie@yogainstituut.be .

Over de docente

Jeannette Verbooy-Tatipata

begeleidt deze intervisiegroep. Alle afgestudeerde Yogadocenten van het Vormingsinstituut zijn welkom.
Voor meer informatie en inschrijven in deze groep, kan je haar contacteren op: intervisie@yogainstituut.be

error: Content is protected !!